He descubierto que todo lo que pasa acaba teniendo sentido. En la apraxia y el síndrome de joubert los cilios que están en los microtúbulos juegan un papel muy importante. Hace tiempo mientras veía y escuchaba algo que yo consideraba puro entretenimiento escuché las palabras microtúbulos y física cuántica alojadas en un entorno que, aunque sanitario, hablaba de muerte y estaba alejado, supuestamente, de las enfermedades raras,Fuí consciente de que si no hubiera visto aquel video jamás habría despertado ante la realidad que hay más allá de la que estamos viviendo, y que la posibilidad de que Arnau en otra realidad no esté enfermo (porque lo está aunque no me guste reconocerlo) puede llegar a convertirse en la nuestra...Gracias.

sábado, 16 de octubre de 2010

Teràpies: Equinoteràpia, anem per la tercera sessió!!!



La tercera sessió amb el cavall, un animal de color ..... caramel, canyella, blat daurat..... qualsevol li escau, perque és dolç, menut i fort. I el seu nom és Tambor. 

Aquesta tercera sessió s’ha fet amb la companyia, com sempre fantàstica de la Regina, i també de la Laia, una guía de montanya i ballarina que en sap molt del cos i de la natura, podent transmetre al meu fill totes aquestes bones actituts tant amb el seu propi cos, com amb la sensació que li provoca el vincle amb el Tambor.

Per cert que la Regina està meravellada amb els avenços del meu fill, cada cop més atent, i sobretot posant atenció i recordant tot alló que ha de fer abans de montar el cavall (portar la sella, raspallar-lo), mentre el monta i en finalitzar (donar-li pastanagues per agraïr la feina ben feta). És increible com s’aguanta damunt del cavall tot i les dificultats que encara manté per caminar, però que cada cop minven més.

Espero que tothom que vegi el video el disfruti.

nota: la cançó original era “I believe I can fly”, banda sonora de la peli “Space Jam” que té un munt d’anys, però la WMG no me la deixa penjar pel copy i tot aixó, sembla que l’avaricia és directament proporcional a la poca perspicacia....a sobre de que els hi faria propaganda, total, que m’he decidit per la “Tardor” de Vivaldi.

1 comentario:

  1. Que maco! Es nota que s'ho passa molt bè!
    Ja he vist que heu contactat amb la Rosa(optometría), es una gran professional.
    Gràcies per enllaçarnos al teu blog, ah! i m'agrada la música que has triat, l'altra la sento sempre als avions i em possa nerviós,jaja.
    Una salutació a tots tres.

    Jordi Badia

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...