He descubierto que todo lo que pasa acaba teniendo sentido. En la apraxia y el síndrome de joubert los cilios que están en los microtúbulos juegan un papel muy importante. Hace tiempo mientras veía y escuchaba algo que yo consideraba puro entretenimiento escuché las palabras microtúbulos y física cuántica alojadas en un entorno que, aunque sanitario, hablaba de muerte y estaba alejado, supuestamente, de las enfermedades raras,Fuí consciente de que si no hubiera visto aquel video jamás habría despertado ante la realidad que hay más allá de la que estamos viviendo, y que la posibilidad de que Arnau en otra realidad no esté enfermo (porque lo está aunque no me guste reconocerlo) puede llegar a convertirse en la nuestra...Gracias.

miércoles, 15 de diciembre de 2010

Nou enfocament del bloc

Avui m'he adonat de moltes coses, i per aquest motiu he decidit suprimir algunes entrades. No vull seguir endavant amb batalles que tinc perdudes d'entrada. Ara sé qui ens recolza i qui simplement fa la feina, avui, tant pel matí com per la tarda ho he tingut clar. No exigiré res més del que ja sé que puc demanar, i no parlaré més de ningú que un bon dia em va dir que es miraria la malaltía del meu fill i m'ajudaria (recordo les paraules clares  "m'has despertat amb un cop de puny" referint-se a l'apraxia i gest inclós,  i també "vols dir que jo no respecto ni estimo a ...", referint-se al meu fillet) El nou enfocament del bloc comportarà parlar només del que puc parlar i prou. Penso el que penso, i sé que moltes coses no m'agradaran i d'altres segurament si, però l'única cosa que em motiva és el meu fill i la meva familía, i per a ells faré el que sigui.

D'ara endavant només parlaré de les coses posstives del meu fill, com diu Ortega i Gasset, miran't el futur en gran, per poder-lo ajudar i ser una bona mare que mai ha volgut perjudicar el seu fill. Però de la mateixa manera que deixaré d'emetre judicis i opinions de forma pública, espero que els altres deixin de fer-ho envers la meva persona.

El més important és el meu fill, i que aconsegueixi les fites que és proposi.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...